SMS-lån med betalningsanmärkning - Mycket fakta och information om SMS-lån med betalningsanmärkningAlternativa lån till SMS-lån i Lund för dig med betalningsanmärkning

Lån i Lund istället för SMS-lån med Betalningsanmärkning

Tillsammans finns det 5 låneföretag i Lund som erbjuder lån som är mycket bättre än de SMS-lån riktade mot personer med betalningsanmärkning och många av dessa långivera har flera olika bra lånealternativ som blancolån, och lån med fastighet som säkerhet men även billån. Det kan vara svårt att hitta någon alternativt lån i Lund till SMS-lånet om du haft många betalningsanmärkningar och dessutom kan lånekostnaderna variera en hel del. Om man känner någon som man kan låna av är detta ett mycket bättre alternativ med lägra ränta jämfört med att ta ett SMS-lån fr den som har betalningsanmärkning. Det går också att få lån hos andra långivare i Lund om du kan uppvisa ordna ekonomi och fast inkomst även om du haft betalningsanmärkning tidigare.


Eftersom det i Skåne och i Lund finns många som håller på långivning som ersättning till SMS-lån för den som haft en betalningsanmärkning kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ lån de kan erbjuda dig. Ifall du ringer till ett låneföretag och tidigare tagit SMS-lån och fått en betalningsanmärkning bör du kunna förklara varför du fick betalningsanmärkningen men också motivera varför detta aldrig kommer att upprepas, gärna i detalj. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika långivare.
Bäst att komma i kontakt med en bra långivare i Lund som erbjuder lån som är mycket bättre än SMS-lån även för de som tidigare har fått betalningsanmärkningar är att välja något av låneföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla alternativa lån i Lund till SMS-lån för den som haft betalningsanmärkning

Sefina Svensk Pantbelåning AB

Skomakaregatan 9

223 50 Lund

046-288 10 05

Nordea

Stora Södergatan 2

222 23 Lund

0771-22 44 88

Nordea

Västra Stationsgatan 10

222 37 Lund

0771-22 44 88

SEB

Scheelevägen 17

223 63 Lund

0771-36 53 65

SEB

Kyrkogatan 1-3

222 22 Lund

0771-36 53 65