SMS-lån med betalningsanmärkning - Mycket fakta och information om SMS-lån med betalningsanmärkningRiktiga lån hos Pantbanken Hallunda istället för dyra SMS-lån

Alternativ bra lån hos Pantbanken Hallunda istället för SMS-lån till de som har Betalningsanmärkning i Norsborg

I Norsborg finns endast en långivare som kan erbjuda mycket bättre lån än SMS-lån nämligen Pantbanken Hallunda. Då både räntan och lånebeloppen kan vara väldigt olika om du tar ett lån med huset som säkerhet eller tidigare tagit ett SMS-lån med en betalningsanmärkning och därför kan det vara bra att kolla med flera långivare från andra orter än Norsborg i Stockholms län.


Eftersom priserna på lån, blancolån eller SMS-lån skiljer sig mycket åt är det en fördel att undersöka med andra alternativ till SMS-lånen som bjuds ut till även de som fått betalningsanmärkning tidigare. Då det inte finns många lånealternativ till SMS-lån för den med en betalningsanmärkning förutom Pantbanken Hallunda i Norsborg ska du naturligtvis först se om du kan få ett lån där och därefter höra med andra låneföretag i närheten.
Nedan hittar du all info till Pantbanken Hallunda som kanske kan erbjuda, dig som haft betalningsanmärkning men har en ordnad ekonomi, ett mycket bättre alternativ till SMS-lån:


Pantbanken Hallunda

Hallunda Torg

145 68 Norsborg

08-578 446 60